Arbeta med oss

Arbeta med oss

Hej! Är du en flitig person med gröna fingrar som gillar ljust och varmt klimat och har en vilja att arbeta med plantor och se till att de växer bra?

Då är du välkommen att höra av dig till oss.

Vi söker allt som oftast efter duktig personal med god arbetsmoral och ett öga för växtvård. Att odla tomater kräver engagemang och noggrannhet eftersom att de är levande organismer. Det är otroligt viktigt med en kunnig och erfaren personal som kan ta hand om plantorna i dess olika faser.

Arbetsuppgifterna är bl.a. plocka tomater, ta bort blad som plantan ej behöver, fästa clips eller vingla snöre runt plantan så att plantan växer i rätt riktning och behandla växterna mot skadedjur genom att placera ut biologisk bekämpning. Inte minst hålla rent och snyggt så att plantorna kan producera goda och hållbara tomater. Arbetet är inte alltid det lättaste, det kräver flinka fingrar då plantorna i vissa skeden är mer sköra samt att vissa arbetsuppgifter kan vara tyngre då du skall släppa ner plantorna så att topparna befinner sig i rätt höjd i förhållande till ljuset.

Vi som arbetar på Bigro är unga som gamla, kvinnor och män, olika nationaliteter och har en mycket varierande arbetserfarenhet inom företaget. Vi hjälper och lär av varandra. Gör du ett bra jobb och behandlar dina kollegor med respekt är det här absolut en arbetsplats för dig.

Låter växthusarbete intressant och du anser du har vad som krävs samt viljan att lära dig snabbt är det bara att fylla i kontaktformuläret på hemsidan så kontaktar vi dig.

Jobbansökan

år
Visum
Har du tidigare jobbat i växthus?
år
Fil

Bild (jpg, png), CV (pdf, doc, docx)

OBS! Vänta tills filerna laddats upp innan du skickar in formuläret!

Upload requirements
data policy